/

Brann-, vann- og innbruddsalarm

Ta kontroll over sikkerheten i ditt hjem med vårt utvalg av varslingssystemer. Enten det er snakk om leilighet, hus eller hytta – vi har løsninger som passer dine behov.

Oppgrader sikkerheten til hjemmet ditt med Elotec Ajax – et anerkjent og prisbelønnet trådløst boligalarmsystem. Elotec Ajax gir omfattende beskyttelse mot innbrudd, brann og vannlekkasjer, og det er konstruert for å sikre at hjemmet ditt er trygt, uansett hva som måtte skje.

Dette avanserte systemet er fullstendig trådløst og består av en sentralenhet som er knyttet til et utvalg av pålitelige enheter. Alle varslerne gir tydelige lydsignaler ved oppdagelse av brann, slik at du kan være sikker på å oppfatte alarmen uansett hvor i boligen du befinner deg.

Med Elotec Ajax vil brannstedet vises tydelig i appen på din telefon, eller du kan følges til stedet ved hjelp av lydveiledning, noe som gir deg verdifull tid i en nødsituasjon.

Appen gir deg full oversikt over systemets status og batterinivå, slik at du alltid kan være trygg på at røykvarslerne fungerer som de skal.

 

Vi tilbyr oppfølging av ditt system

Ikke bare installerer vi Elotec Ajax – vi er også der for deg når du trenger oss senere! Vi tilbyr årlig sjekk, service og vedlikehold for ditt alarmsystem. Vår gjeng montører sørger for at alt fungerer som det skal, år etter år. Vi er her for å hjelpe, uansett hva det måtte være.

 

Ta kontakt dersom du ønsker å høre mer om dette systemet, eller andre systemer vi kan tilby.

Kontakt oss