/

Vi tar oss av dine elbilladerbehov

Vår erfaring med å installere hurtigladere sikrer enkel tilgang til rask lading for din bedrift og ansatte, akkurat når det trengs.

FosenKraft Elektro bidrar til ladeinfrastrukturen i regionen

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for elbillading med fokus på kvalitet og fremtidsrettet teknologi.

Som en del av vårt engasjement for å utvide ladeinfrastrukturen i regionen, har Fosenkraft Elektro i samarbeid med Ørland Kommune nylig montert ny hurtiglader på Brekstad. Denne 50KW-laderen er plassert ved de 6 eksisterende 22KW-laderne på oppstillingsplassen ved fergeleiet. Dette er en del av vår innsats for å møte behovet for hurtiglading i området og vi fortsetter å jobbe med å etablere flere hurtigladepunkter i Ørland Kommune.

Våre referanseprosjekter inkluderer også installasjonen av en hurtiglader i Osen i oktober 2020, hvor vi ga innbyggerne muligheten for hurtiglading. Vi har også nylig installert ladepunkter ved Strand skole i samarbeid med Osen kommune. Videre har vi bidratt til å styrke ladeinfrastrukturen ved å installere en hurtiglader ved Bjugn Sparebank i 2023.

Med Fosenkraft Elektro kan du være trygg på at dine ladepunkter er installert med høyeste kvalitet og nødvendige sikkerhetsstandarder. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov for lading av elektriske kjøretøy, og hvordan vi kan bidra til å møte dine krav og forventninger. Vi ser frem til å være din partner for en mer bærekraftig og elektrifisert fremtid.