/

Om oss

Fosenkraft Elektro AS er en elektroinstallasjonsbedrift med 30 ansatte som har hovedkontor i Bjugn. Vi er et aksjeselskap som i sin helhet eid av Fosenkraft AS.

Hovednedslagfeltet vårt er Fosen, men vi har også oppdrag ellers i Trøndelag. Med montører bosatt i Ørland, Indre Fosen og Osen dekker vi store områder og har god lokalkunnskap.

Med én totalleverandør av elektrotjenester, slipper kundene å forholde seg til mange parter på en gang. I Fosenkraft Elektro har alle montører bred alminnelig kompetanse, samtidig som alle har sine spesialfelt. Det betyr at firmaet kan håndtere det meste.

Jobb i FosenKraft Elektro

Medarbeidernes kunnskap, serviceinnstilling og evne til fornyelse er vår viktigste ressurs. I Fosenkraft legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er nær, lettbeint og attraktiv. Med dette som grunnlag bygger vi en kultur preget av stolhet, engasjement og profesjonalitet. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder.

Vårt tverrfaglige miljø og totaltekniske kompetanse gjør at vi kan ta på oss spennende og krevende oppdrag. Vi har vekstambisjoner og trenger flinke hender og skarpe hoder for å nå våre mål.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Åpen søknad

Vi søker alltid etter dyktige medarbeidere så hvis dette er noe for deg kan du henvende deg til HR og Organisasjonsutvikling. Velg i nedtrekksmenyen under om du søker fast stilling, lærlingeplass eller utplassering.