/

Vi tilbyr serviceavtaler

Med en serviceavtale fra Fosenkraft Elektro kan du trygt fokusere på din kjernevirksomhet, vel vitende om at dine elektriske behov blir ivaretatt av profesjonelle.

Sikre din bedrift med oss på laget

Fosenkraft Elektro tilbyr skreddersydde serviceavtaler for bedrifter, designet for å sikre jevn drift og pålitelighet i dine elektriske systemer og installasjoner. Våre serviceavtaler gir deg trygghet ved å sikre regelmessig vedlikehold, rask respons ved behov for reparasjoner og prioritert kundestøtte. 

Fordeler med en serviceavtale:

1. Regelmessig vedlikehold: Vår serviceavtale inkluderer planlagt vedlikehold av dine elektriske systemer og installasjoner for å forebygge feil og optimalisere ytelsen.

2.Rask respons: Som serviceavtalekunde vil du motta prioritert kundeservice og rask respons ved behov for reparasjoner eller teknisk støtte.

3. Erfarne fagpersoner: Vårt team av elektrikere og saksbehandlere er tilgjengelige for å hjelpe deg med å løse problemer og sikre drift av dine elektriske systemer.

4. Tilpasset løsninger: Vi tilpasser våre serviceavtaler for å møte dine spesifikke behov og krav, og tilbyr skreddersydde løsninger som passer for din bedrift.

5. Kostnadsbesparelser: Ved å investere i en serviceavtale kan du unngå uventede kostnader forbundet med reparasjoner og nedetid, og sikre en forutsigbar økonomisk planlegging.

 

Våre serviceavtaler kan inkludere:

– Planlagt vedlikehold og inspeksjon av elektriske systemer og installasjoner.
– Prioritert kundeservice og teknisk støtte.
– Rask respons ved behov for reparasjoner eller feilsøking.
– Rabatterte priser på reservedeler og ekstra tjenester.
– Fleksible avtalevilkår som tilpasses dine behov og budsjett.

 

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre serviceavtaler for bedrifter.

Kontakt oss