/

Solceller på ditt bygg

Kontakt oss i dag for å starte reisen mot en mer bærekraftig og energieffektiv fremtid med solcelleteknologi.

Vi leverer solenergi på næringsbygg

Vi er stolte av å tilby skreddersydde solcelleløsninger som en del av vårt engasjement for det grønne skiftet og mer fornybar energiproduksjon. Enten du er en bedrift som ønsker å redusere din klimapåvirkning eller øke din energiavhengighet, kan solcelleanlegg være en lønnsom og miljøvennlig investering.

I samarbeid med FosenKraft Eiendom, FK Energi og Getek AS har vi montert solcellepaneler på eget tak i Emil Schanches Gate i Bjugn. Dette initiativet illustrerer vårt engasjement for å ta del i det grønne skiftet og fremme fornybar energiproduksjon i lokalsamfunnet.

Les gjerne mer om dette i artikkelen til Fosna-Folket, og kontakt oss hvis du ønsker å lære mer om solenergi eller utforske mulighetene for solcelleinstallasjon på ditt eget tak.

Våre dyktige montører har utført imponerende arbeid med solcelleinstallasjoner, inkludert prosjekter som Hepsø Eiendom i Osen i august 2021 og ikke minst Fosen Tools’ solcelleanlegg på Brekstad i 2023, som er Fosens største. Disse prosjektene viser ikke bare vår kompetanse innen solenergi, men også vårt engasjement for å støtte lokale bedrifters overgang til fornybar energi og bærekraftige praksiser.

Vi er dedikerte til å levere solcelleløsninger av høyeste kvalitet, og vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å realisere ditt solenergiprosjekt. 

Har du lyst til å lære mer om solenergi, eller ta en tur opp på taket for å se hvordan det kan løses? Ta kontakt med oss.

Kontakt oss