/

Belysning

Oppdag vårt utvalg av belysningsløsninger som kan skape den perfekte stemningen og funksjonaliteten i hjemmet ditt.

God belysning i alle rom

Vi bruker lys forskjellig på ulike tider av døgnet. En dempet belysning kan være med på å skape en god atmosfære, men det samme rommet brukes ofte til flere formål. Med downlights og en dimmer kan du justere lysstyrken etter behov.

Spotter i taket

Downlights, eller «spotter», er som regel førstevalget ved oppussing eller i nybygg. Det er en effektiv lyskilde med jevn belysning, som i tillegg er pent og lite dominerende i taket. Før du installerer downlights burde du tenke over plassering og hvor i rommet du trenger mest lys. En symmetrisk plassering betyr ikke nødvendigvis det peneste resultatet.

Dersom du benytter spotter med halogen-pærer i dag vil det etterhvert være nødvendig å skifte til LED.

Hva er LED?

LED-pærer er lyspærer som forbruker betydelig mindre strøm og genererer mindre varme, og er dermed mindre brannfarlige enn de gamle halogen-pærene som nå fases ut. Dersom du benytter spotter med halogen-pærer i dag, vil du etterhvert ikke få tak i nye lyspærer, og det vil være nødvendig å skifte til LED. Du kan enkelt bytte fra en halogen-pære til en LED-pære selv, men dersom du i tillegg har en dimmer må denne byttes av en faglært elektriker.

Vi har bred kunnskap på lys og lyskilder i alle typer rom. Få råd og veiledning om belysning av en av våre elektrikere.

Belysning i stua

Lys spiller en avgjørende rolle i å forme atmosfæren og funksjonaliteten til et rom, og stuen er intet unntak. Dette rommet fungerer som et samlingspunkt der vi leser, slapper av, ser på TV, jobber og sosialiserer. En stue med gjennomtenkt belysning sikrer riktig lys til alle aktiviteter i rommet. Med strategisk plasserte lyskilder kan du skape ulikestemninger og tilpasse belysningen etter behov.

Belysning og smarte løsninger til hjemmekontoret

Riktig belysning spiller en avgjørende rolle for vår produktivitet og konsentrasjon. På kontoret er det vanligvis noen som har tatt seg av å sørge for dette. Men hva skjer når arbeidsplassen flyttes hjem?

Ved å ta de nødvendige grepene for å forbedre belysningen på hjemmekontoret, kan vi ikke bare øke vår produktivitet og konsentrasjon, men også forbedre vår generelle arbeidsopplevelse. La oss bistå deg slik at hjemmekontor ditt inspirerer og støtter deg gjennom arbeidsdagen.

Utebelysning

Hos FosenKraft Elektro tilbyr vi et bredt utvalg av utebelysningsløsninger skreddersydd for privatmarkedet. Fra elegante hage- og terrassebelysninger til praktiske sikkerhetslys, vårt sortiment kombinerer funksjonalitet med stil. Vi kan hjelpe deg med alt fra energieffektive LED-lamper til bevegelsessensorer, slik at du kan skape den perfekte stemningen og samtidig redusere energiforbruket. Utforsk vårt utvalg og la oss ta oss av jobben med å lyse opp utendørsområdet ditt på en måte som passer din personlige smak og behov.

Kontakt oss