/

El-kontroll

Vi tilbyr brannforebyggende og omfattende el-kontroll for å sikre at ditt elektriske system fungerer sikkert og pålitelig.

På tide med en el-kontroll?

For å opprettholde et sikkert og pålitelig elektrisk system i hjemmet ditt, kan det være lurt å vurdere en el-kontroll som et viktig tiltak. Selv om det ikke er noen fastsatt regel for hvor ofte det elektriske anlegget bør inspiseres, er det alltid en fordel å utføre en grundig sjekk for å sikre optimal ytelse og sikkerhet. 

Det er også verdt å merke seg at el-kontroll som regel vil gi rabatt på din forsikringsavtale dersom den gjennomføres innen gitte intervaller.  En sjekk av det elektriske anlegget gir deg muligheten til å identifisere potensielle problemer tidlig og unngå større skader eller farlige situasjoner i fremtiden. Under en slik gjennomgang vil en erfaren elektriker nøye undersøke sikringsskapet, kabler, kontakter og termostater for eventuelle avvik eller potensielle risikoer.

Bestill en el-kontroll i dag så kommer det en sertifisert fagperson og inspisere hele det elektriske-anlegget, for å sikre at alt er i god stand og fungerer optimalt.

Kontakt oss